Χαλκιδική: Με μόνο 7 απορριμματοφόρα έμεινε ο δήμος Πολυγύρου – Παροπλισμένα τα 16 από τα 23

Δήμος Πολυγύρου: Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι συνθήκες στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής όσον αφορά την αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς τα οχήματα που διαθέτει ο Δήμος, για μία έκταση 952χλμ, είναι μόνο εφτά!

“Στα χαρτιά, ο Δήμος μας διαθέτει 23 απορριμματοφόρα. Ωστόσο στον δρόμο μπορούν να βγουν μόνο τα εφτά, καθώς τα υπόλοιπα 16 είναι παροπλισμένα, εξαιτίας βλαβών, που παρουσιάζουν. Πρόκειται για ένα γερασμένο στόλο, που χρήζει άμεσης ανανέωσης. Αυτήν την κατάσταση παραλάβαμε και τώρα αγωνιζόμαστε να την αλλάξουμε, αναζητώντας λύσεις, τόσο μέσα από την Περιφέρεια, όσο και μέσα από άλλους φορείς”, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Φαρδογιάννης.

propoli

Ακόμη και στο θέμα της ανακύκλωσης υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι καλύπτει τις ανάγκες μόνο ένα όχημα. Κάθε φορά που αυτό παρουσιάζει βλάβη, ο Δήμος αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει ένα κοινό απορριμματοφόρο, αφού πρώτα το πλύνει καλά.

Ήδη ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, έθεσε το πρόβλημα στη Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Έλενα Σώκου, κατά τη συνάντησή τους στο γραφείο του.

Η Διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου ζητά από τους πολίτες να δείξουν κατανόηση, δεδομένου των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, τις οποίες προσπαθεί να λύσει άμεσα.

Δείτε επίσης: Τι απαντάει ο Χάρης Δούκας για τον διορισμό του γιου του Γιώργου Παπανδρέου

Loading