Χαρδαλιάς: «Θα προχωρήσουμε μέχρι να ληφθούν τα μέτρα και να θωρακιστεί η Αττική από κάθε κίνδυνο»

Περιοδεία σε περιοχές του Πειραιά έκανε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος δήλωσε ότι «θα προχωρήσουμε σε fast track διαδικασίες για να λύσουμε χρόνια προβλήματα της Αττικής».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «θα προχωρήσουμε χωρίς παρέκκλιση μέχρι να ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα και να θωρακιστεί η Αττική από κάθε κίνδυνο».

propoli

Ο κ. Χαρδαλιάς επιθεώρησε υπό εξέλιξη έργα και υποδομές, ξεναγήθηκε σε κοινωνικές δομές και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει να τις στηρίξει ενώ συνομίλησε με στελέχη της αυτοδιοίκησης και με πολίτες και άκουσε προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο Ν. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το Κερατσίνι και περιηγήθηκε στο έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, το οποίο κατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 7,6 εκατ. ευρώ. «Πρόκειται», τόνισε, «για ένα αντιπλημμυρικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο αποτελούσε αίτημα δεκαετιών των κατοίκων και θα θωρακίσει αποτελεσματικά την ευρύτερη περιοχή».

Επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη έτσι ώστε να συζητήσει διάφορα θέματα που απασχολούν την πόλη όπωςτο κυκλοφοριακό, την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Ο Ν. Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε στη Διεύθυνση Πληροφορικής και στο «Κέντρο Επιχειρήσεων» του Δήμου, όπου διαπίστωσε πώς σε πραγματικό χρόνο οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την πόλη.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Πειραιά εκεί όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι «γνωρίζω το μοναδικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Πειραιά και θέλω να επιβεβαιώσω τη βούλησή μου να είμαι πραγματικά χρήσιμος».

Τέλος ο Ν. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε, το Ίδρυμα «Αικατερίνης Λασκαρίδη», ακολούθως μετέβη στο Πασαλιμάνι όπου είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη και πολίτες και παρέστη σε εκδήλωση με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη.

Loading