Δήμητρα Γιαννίκα: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Δήμητρα Γιαννίκα ενδυναμώνει περαιτέρω το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Δήμητρα Γιαννίκα και γεννήθηκα το 1984. Κατάγομαι από την Αρκαδία Πελλοπονήσου και είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης από το 2004 ενώ στον Εύοσμο κατοικώ από το 2007. Έχω φέρει τα εκλογικά μου δικαιώματα από το 2008 στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου γιατί πιστεύω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ψηφίζουμε στον τόπο που κατοικούμε.

propoli

Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά. Παρά το γεγονός ότι σπούδασα την κομμωτική τέχνη και την εξάσκησα αρκετά χρόνια, με κέρδισε τελικά η αγάπη μου για τα παιδιά και γι’αυτό το λόγο αποφάσισα να σπουδάσω βοηθός βρεφονηπιοκόμου όπου και αποφοίτησα. Ήμουν εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης, και έχω λάβει γνώσεις πρώτων βοηθειών ενώ παρακολουθώ σεμινάριο Ειδικής Αγωγής.

Αυτό που με έκανε να ενταχθώ στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα, είναι το πάθος της για τη βελτίωση του δήμου μας.

Ο μεγάλος αριθμός σε νέους και παιδιά στον δήμο μας, με ωθεί να αγωνιστώ όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι για να τους παρέχουμε το καλύτερο σε υποδομές και παροχές που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την άθληση και την ψυχαγωγία».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading