Αποφασισμένος να διατηρήσει το πάρκο Κόδρα καθαρό, δηλώνει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μετά και τη μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποιείται εδώ και μήνες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε διαβούλευση το Ε.Χ.Σ (Ειδικό Χωρικό Σχέδιο) για τον σχεδιασμό του πάρκου.
Ο κ. Δαρδαμανέλης το πρωί επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, όπου κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων, για τη ρήψη μπάζων στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες και έγινε αντιληπτό από ανάρτηση δημότη στο διαδίκτυο. Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, δεν έκρυψε την οργή του για την ανευθυνότητα που επέδειξαν οι υπαίτιοι.

«Για το πάρκο αυτό εργαζόμαστε σκληρά να το κρατήσουμε καθαρό και να το απολαμβάνουν οι Καλαμαριώτες, αλλά και οι επισκέπτες. Είναι ο χώρος εξόρμησης πολλών οικογενειών, ο χώρος άθλησης μικρών και μεγάλων, το μέρος που έδωσε σε όλους διέξοδο εν μέσω καραντίνας. Το Κόδρα πρέπει όλοι να το σεβόμαστε και να το προσέχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από κοινού Δήμος και εθελοντές. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν ασυνείδητο να το καταντήσει χωματερή, γιατί έτσι τον βολεύει», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.
Η αστυνομία θα προχωρήσει σε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
Δείτε επίσης: «Ρομπότ των Δασών»: Μαθητής από την Καλαμαριά έφτιαξε έναν τετράποδο δασοφύλακα (pics&vid)
- Μαρσέιγ για Ουνάι: Μία μόνο επίσημη πρόταση από την Σπαρτάκ Μόσχας
- Εντυπωσιακή ορκωμοσία νέων ανθυποσμηναγών με την παρουσία του ΠτΔ στη Σχολή Ικάρων
- Νέα αναπτυξιακή διοργάνωση Super League Κ16 ξεκινά
- Ελληνες ιστιοπλόοι εντυπωσιάζουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 στην Τουρκία
- Τουρκία: Η κυβέρνηση απομάκρυνε τον δήμαρχο Αττάλειας που ανήκει στην αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr