Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Πραγματοποιήθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αναβάθμισης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, με τα συνεργεία του Δήμου να προχωρούν σήμερα στην ασφαλτόστρωση της οδού Φιλίππου Φλώρου στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελίου.

propoli

Τα έργα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλτοστρώσεις Οδών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου». Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση και η εκ βάθρων αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού δικτύου που εξασφαλίζει ασφαλέστερες μετακινήσεις εντός της πόλης.

Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη των εργασιών, τονίζοντας:  «Παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και τη δοκιμασία στην οποία υποβάλλεται ο τόπος μας εξαιτίας της πανδημίας, προσπαθούμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας. Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο της πόλης μας και να αυξήσουμε την ασφάλεια πεζών και οδηγών».

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, υπογράμμισε με τη σειρά του: «Τα έργα αποκατάστασης και ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου αποτελούν προτεραιότητα, γιατί πρωτίστως αφορούν την ασφάλεια των πολιτών» και τόνισε πώς «πέραν του σχεδιασμού που υπάρχει για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στις δυο Δημοτικές Κοινότητες, καταγράφονται και οι υποδείξεις των  δημοτών για σημεία που χρίζουν αποκατάστασης και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε κομμάτι – κομμάτι να τα καλύψουμε όλα». 

Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία με διαδικτυακούς ενημερωτικούς κύκλους

Loading