Δήμος Βέροιας: Πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα υλοποιήσει από την Κυριακή 7/11/2021 έως και το Σάββατο 13/11/2021 ο Δήμος Βέροιας, στο δημοτικό κτηνιατρείο.

Ο Δήμος Βέροιας καλεί τους δημότες που επιθυμούν να συμβάλουν στη στείρωση ενός αδέσποτου ζώου να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Κτηνιατρείο στο τηλέφωνο 2331071336, να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό [email protected], να το αναφέρουν από το android ή iOS κινητό τους μέσω της εφαρμογής app «ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» ή να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φιλοζωικών σωματείων.

propoli

Η στείρωση των αδέσποτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κτηνιατρείου, στο Ταγαροχώρι, με τη συμβολή των εθελοντών της γερμανικής φιλοζωικής οργάνωσης Tierinsel Umut Evi e.V., της εθελόντριας Γερμανίδας κτηνιάτρου Δρ. Melanie- Elisabeth Stehle του επιστημονικά υπεύθυνου δημοτικού κτηνίατρου, των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βέροιας και των συνεργαζόμενων φιλοζωικών συλλόγων «Σύλλογος Ζωόφιλων ΖΩ.Η» και «Κιβωτός Ελπίδα».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading