Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στον Εύοσμο ο Κ. Μανδαλιανός: «Εμείς δεν γινόμαστε γουρούνια που κυλιούνται στη λάσπη»

Το εκλογικό του κέντρο στον Εύοσμο εγκαινίασε χθες, Παρασκευή ο εν ενεργεία δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Μανδαλιανός έκανε μια σύντομη αναδρομή στην αρχή της θητείας του, αναφερόμενος σε δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η παράταξή του. «“Νέα Πνοή” ονομάσαμε την ομάδα μας, θέλοντας να εκφράσουμε με αυτόν τον τρόπο τη διάθεσή μας να ανζωογονήσουμε αυτόν τον τόπο» αναφέρει.

«Οι πληγές πολλές, τα προβλήματα τεράστια. Και όσο κι αν είχαμε τη διάθεση να τα πολεμήσουμε, δεν τα καταφέραμε όπως θα έπρεπε λόγω των αντίξοων συνθηκών» προσθέτει ο ίδιος.

Απαντώντας σε δημοσίευμα του επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Πρωταγωνιστής» και υποψήφιου δημάρχου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, με στόχο να ασκήσει κριτική στην διοίκηση Μανδαλιανού, ο κ. Μανδαλιανός αναφέρει: «Έφτασε συνυποψήφιος στο σημείο να δημοσιεύσει φωτογραφίες με σκουπίδια απ’ την Αθήνα του 2019, για να μας κατηγορήσει ότι τάχα μου δεν καθαρίζουμε τον δήμο. Ντροπή και πάλι ντροπή!».

«Εμείς δεν φτάνουμε σε αυτό το ποταπό επίπεδο, δεν γινόμαστε γουρούνια που κυλιούνται στη λάσπη τινάζοντας την δεξιά και αριστερά» είπε ο κ. Μανδαλιανός αναφερόμενος στον πολιτικό του αντίπαλο.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε άτομα νέα «στην ψυχή, στο μυαλό και στην καρδιά» που προστέθηκαν στην ομάδα του και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και τον στηρίζουν.

Δείτε επίσης: Στέλιος Αγγελούδης: Η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να γράψει ιστορία!

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com