Ειρήνη Καραγιαννάκη: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της κυρίας Καραγιαννάκη:

«Ονομάζομαι Ειρήνη Καραγιαννάκη, γεννήθηκα το 1990 και κατοικώ στο Ελευθέριο Κορδελιό οπότε γνωρίζω πολύ καλά όλα τα προβλήματα του ευρύτερου Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου. Είμαι Νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με γνώσεις στη Νοηματική Γλώσσα και το σύστημα Braille.

propoli

Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλόγές του Οκτωβρίου αποτελεί προϊόν προβληματισμού. Μέσα από τη δική μου συμμετοχή θέλω να ενισχύσω την παρουσία των νέων ανθρώπων στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας και να εκφράσω τις ανησυχίες της δικής μου γενιάς. Οι  εκλογές αποτελούν ένα σημαντικό μηχανισμό για την άσκηση της δημοκρατίας κσι την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που επηρεάζουν την τοπική κοινωνία. Παρόλα αυτά, οι νέοι συχνά παραμερίζονται από τις εκλογικές διαδικασίες, δεδομένου ότι η προσοχή συγκεντρώνεται στους πιο έμπειρους πολίτες. Ωστόσο, η ενεργός συμμετοχή των νέων σε αυτές τις εκλογές είναι ζωτικής σημασίας καθώς η νεολαία αποτελεί το μέλλον της κοινωνίας μας.

Οι νέοι είναι οι άνθρωποι που θα βιώσουν τις συνέπειες των αποφάσεων που λαμβάνονται σήμερα. Συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνεται η ευκαιρία στη νέα γενιά να είναι παρούσα σε αποφάσεις και σε πολιτικές που αφορούν το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την υγεία, την οικονομία και πολλούς άλλους τομείς που αφορούν τις ζωές μας.

Σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς μου βρήκα άξια συμπαραστάτη την επικεφαλής της παράταξης Μαζί στην Ανάπτυξη, Μαρία Μανούκα, καθώς, επίσης και τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό, ανθρώπους έμπειρους,  νέους με σχέδιο, όραμα και πάνω από όλα, όρεξη για δουλειά και δημιουργία για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας!!!»

Δείτε επίσης: Αμαλιάδα: Νεκρός 32χρονος πατέρας από ηλεκτροπληξία μέσα στο σπίτι του

Loading