Ειρήνη Βρετανοπούλου (Μπέλου): Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Ειρήνη Βρετανοπούλου (Μπέλου) αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Ειρήνη Βρετανοπούλου (Μπέλου) και γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο το 1964.

propoli

Δραστηριοποιούμαι ως ελέυθερος επαγγελματίας και διατηρώ κατάστημα με είδη γάμου και βάπτισης στον Εύοσμο από το 1982. Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας ως επιχειρηματίας στον τομέα των ειδών γάμου και βάπτισης, γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες και τις δυνατότητες της τοπικής αγοράς.

Θα συμπορευτώ με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στην αγορά του δήμου μας.

Με την επιχειρηματική μου εμπειρία στον χώρο των ειδών γάμου και βάπτισης, γνωρίζω τις ανάγκες και τις επιθυμίες των κατοίκων του Εύοσμου σχετικά με τον τομέα αυτόν. Με την υποψηφιότητά μου, θέλω να συμβάλω στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της τοπικής αγοράς, προωθώντας την τοπική επιχειρηματικότητα».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Αντώνης Κοντσίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading