Ελένη Χαλιάσου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Ελένη Χαλιάσου αποτελεί τη νέα δυναμική υποψηφιοτήτα με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

«Ονομάζομαι Ελένη Χαλιάσου και κατοικώ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Βούπερταλ της Γερμανίας και μετέπειτα συνέχισα τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης με ειδικότητα την επιστήμη της προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, ενώ έχω εργαστεί για πάνω από 15 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα.

propoli

Πιστεύω ακράδαντα ότι η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνικής πρόοδου και ανάπτυξης, και επομένως, αποτελεί προτεραιότητα για τον δήμο μας.

Στόχος μου είναι να εργαστούμε από κοινού για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που θα εμπνέει τους μαθητές μας να αναπτύξουν πλήρως όλες τους τις δεξιότητες. Θα επιδιώξουμε τη βελτίωση των σχολικών υποδομών και την ενίσχυση των προγραμμάτων εκπαίδευσης, προσφέροντας στους μαθητές του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ένα πλούσιο και ποιοτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η Μαρία Μανούκα, ως επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», εκπροσωπεί τις αξίες της ακεραιότητας και της αφοσίωσης στο κοινό καλό. Η συνεργασία μας εγγυάται ότι οι φωνές των πολιτών θα ακουστούν και οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας θα εξυπηρετηθούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Σας καλώ να με στηρίξετε και να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ για εσάς και μαζί με τη Μαρία Μανούκα να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την ευημερία του δήμου μας, με έμφαση στην παιδεία και στην ευαισθητοποίηση για τις ανάγκες των παιδιών μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Επτά περιβαλλοντικές προτάσεις της Μαρίας Μανούκα για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading