Επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου στον Έβρο

Στον Έβρο βρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, όπου είχε συνάντηση με πολιτικούς φορείς και φορείς της εκπαίδευσης της περιοχής.

Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Συρίγος αναφέρει: «Συνομιλήσαμε με τον Σύλλογο Φοιτητών της Νοσηλευτικής Σχολής στο Διδυμότειχο, ακούσαμε τις ανησυχίες και τις προτάσεις των φοιτητριών που εκπροσωπούν το Σύλλογο.

Εξετάσαμε τις προοπτικές ίδρυσης μίας Πανεπιστημιούπολης στο Διδυμότειχο δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό, οι οποίες θα αξιοποιήσουν τις ικανότητες των ντόπιων κατοίκων, και θα δώσουν την ευκαιρία σε νέους από άλλα μέρη της Ελλάδος να γνωρίσουν τον πλούτο της Θράκης φοιτώντας εκεί».

Σύμφωνα με το δήμαρχο Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, τέθηκε, μεταξύ άλλων, υπόψη του υπουργού το θέμα της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των περιοχών του νομού Έβρου, της περαιτέρω ενδυνάμωσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της λειτουργία σχολών Μελισσοκομίας, Σηροτροφίας και Αμπελουργίας.

Δείτε επίσης: Απ. Τζιτζικώστας: 1.036 έργα και δράσεις προϋπολογισμού  2 δισ. ευρώ σε παιδεία, τουρισμό,  αντιπλημμυρικά έργα, ενεργειακά, στον τουρισμό, έργα ΣΔΙΤ, οδικά δίκτυα

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com