Επίθεση στον Δήμαρχο Λαμίας – Του έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ οδηγούσε

«Δολοφονική ενέδρα» καταγγέλλει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο δήμαρχος της Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος, καθ΄οδόν προς το σπίτι του, επιστρέφοντας από τηλεοπτικό προεκλογικό πάνελ.

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, άγνωστοι του επιτέθηκαν σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου του από την πλευρά του συνοδηγού αλλά και το παρμπρίζ. Ο ίδιος πρόλαβε να αναπτύξει ταχύτητα και ξέφυγε. Λίγα λεπτά πριν, είχε χωρίσει με τον οδηγό του και οδηγούσε ο ίδιος.

Ο κ. Θύμιος Καραΐσκος λίγο μετά το περιστατικό έκανε λόγο για «δολοφονική ενέδρα», ενώ σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας για προληπτικούς λόγους.

«Η επίθεση στην θέση του συνοδηγού δεν είναι τυχαία. Είναι το σημείο που συνήθως κάθεται ο δήμαρχος», είπε στους αστυνομικούς ο συνεργάτης του κ. Γιάννης Κουτσούκης που μαζί με τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν, ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της επίθεσης, μιας και είχαν χωρίσει λίγα λεπτά πριν.

Οι αστυνομικοί, με επικεφαλής των ερευνών τον αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Μουτσώκο, συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με το περιστατικό.

Δείτε επίσης: Χανιά: Στο νοσοκομείο 31χρονος που τραυματίστηκε σε καβγά

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com