Η απάντηση του κ. Θανάση Παππά αναφορικά με το ζήτημα του οικοπέδου στην Αγίου Δημητρίου

Ο κ. Θανάσης Παππάς, σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και τ. Αντιδημάρχου απαντά στην ανακοίνωση της παράταξης “ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” αναφορικά με το ζήτημα του οικοπέδου στην Αγίου Δημητρίου

«Ομολογώ ότι δεν τα κάναμε όλα καλά, ούτε η διοίκηση Γ. Μπουτάρη ούτε εγώ ως αντιδήμαρχος.

propoli

Άλλωστε και ο Ζέρβας ως αντιδήμαρχος του Γ. Μπουτάρη και μόνιμος αναπληρωτής δημάρχου, όταν ανέλαβε ως δήμαρχος διαπίστωσε ότι δεν βρήκε τίποτα! Χειρότερα βρήκε καμένη γη. Ας είναι. Οι δημότες αποφάνθηκαν για την πολιτεία του εσπευσμένως και με την πρώτη ευκαιρία. Στις πρώτες εκλογές που έγιναν βρήκαν ευκαιρία να αποφασίσουν τελεσίδικα.

Και τώρα αφού δεν άσκησε τη δημαρχία αποδίδεται σε ασκήσεις αντιπολίτευσης. Με ευφυολογήματα και εξυπνακισμούς, του τύπου να καλέσει σε ΕΔΕ ο Δήμαρχος Αγγελούδης τους Αβραμόπουλο-Παππά, που αποτελούν διευθυντήριο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ (!!).

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 155:

Παραθέτω τα σχετικά στοιχεία για το θέμα της αξιοποίησης του οικοπέδου στην Αγίου Δημητρίου 155 και συνοπτικά σημειώνω:

• Η Διεύθυνση Μελετών ρητά είχε διαβεβαιώσει πως το οικόπεδο μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο για στέγαση σχολείου, μονάδα επαγγελματικής κατάρτισης, κτίριο λαϊκής επιμόρφωσης.

• Το συμπέρασμα που είχα βγάλει, μετά από συνεννοήσεις και επαφές, ήταν να στείλω σημείωμα στο Δήμαρχο (15-02-2018) όπου ζήτησα παρέμβαση για να διερευνηθεί το θέμα, εκτίμησα πως είναι στα αζήτητα, διαπίστωσα πως έχει εκμισθωθεί από τη σχολική επιτροπή και πρότεινα άμεσες ενέργειες για την αξιοποίηση του ακινήτου για στάθμευση των δημοτών, με την σκέψη ότι προχωρούν τα έργα της ανάπλασης της Απ. Παύλου.

Σημείωνα όμως πως είναι πολλή η ροπή αδράνειας και τόση η πολυπλοκότητα δομών και υποτιθέμενων αρμοδιοτήτων που τέτοια θέματα, δυστυχώς, χρονίζουν.

Μετά από αυτές τις επισημάνσεις πέρασαν τα χρόνια (1+4) άπραγα και έρχεται η διοίκηση Αγγελούδη και λέει στοπ. Τι γίνεται εδώ? Ζητά διερεύνηση και επίλυση. Και παρεμβαίνει η απόλυτη απραξία και ειρωνεύεται (εκ νέου).»

Δείτε επίσης: Η Δώρα Αυγέρη αποχωρεί από εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ | Θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Loading