Ηρακλεία Λεμονή: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η κα. Λεμονή ενδυναμώνει περαιτέρω το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Ηρακλεία Λεμονή, γεννήθηκα στο Παλιούρι Χαλκιδικής το 1970 και μαζί με τον σύζυγό μου έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά και κατοικούμε μόνιμα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Ο γιος μου είναι πτυχιούχος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών, όπως και ο πατέρας του, ενώ η κόρη μου σπουδάζει αρχιτεκτονική.

propoli

Εγώ έχοντας ολοκληρώσει οικονομικές σπουδές στη Θεσσαλονίκη και έχοντας λάβει πολλές πιστοποιήσεις στους τομείς των χρηματοοικονομικων, των αασφαλειών, της πυρασφάλειας και των πρώτων βοηθειών, σήμερα εργάζομαι ως τραπεζική υπάλληλος σε μεγάλη τράπεζα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Ο λόγος που υποβάλλω υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα είναι καθώς επιθυμώ να συμβάλλω ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου. Τόσο από προσωπική εμπειρία όσο και μέσα από την καθημερινή μου συναστροφή με πολλούς δημότες, είμαι σε θέση να γνωρίζω τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Με γνώσεις και όρεξη δεσμεύομαι προς την τοπική μας κοινωνία να εργαστώ για την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών, την βέλτιστη διαχείριση των δημοτικών πόρων και την καλυτέρευση των δημοτικών υπηρεσιών.

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε!»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading