Κατερίνα Χατζοπούλου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Αικατερίνη Χατζοπούλου ενδυναμώνει περαιτέρω το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Κατερίνα Χατζοπούλου και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην περιοχή της Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Από το 2000 κατοικώ στην περιοχή του Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Είμαι μητέρα ενός αγοριού, του Δημόκριτου, Πτυχιούχου του Τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. και εργαζόμενου πλέον ως προγραμματιστή σε μεγάλη ιατρική εταιρία.

propoli

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Α.Π.Θ. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός και από το 2000 υπηρετώ σε σχολεία του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου. Έχω παρακολουθήσει πλήθος προγραμμάτων επιμόρφωσης σε θέματα Παιδαγωγικά, Διοίκησης και νέων τεχνολογιών. Συγχρόνως η επιστημονική μου πορεία περιλαμβάνει επιμορφώσεις εκπαιδευτικών και εισηγήσεις σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια.

Διετέλεσα διευθύντρια σε σχολική μονάδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και πλέον είμαι διευθύντρια σε Σχολική Μονάδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Κορδελιού, ευελπιστώντας μέσα από την θητεία μου, και με την αμέριστη συνδρομή της υποψήφιας Δημάρχου, κ. Μανούκα Μαρίας να συμβάλλω και εγώ στο κοινωνικό όραμα για ένα σχολείο συμπεριληπτικό, ανοιχτό στην κοινωνία και τις νέες προκλήσεις του μέλλοντος, με καλύτερες συνθήκες στέγασης των σχολικών μονάδων του Δήμου μας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας και με έμφαση στην υλικοτεχνική υποδομή και αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα οδηγήσει τα παιδιά μας σε μια πιο ποιοτική παιδεία και στο άνοιγμα του επαγγελματικού τους ορίζοντα.

Υπό αυτό το πρίσμα, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τον δήμο μας με αποκλειστικό γνώμονα και εφαλτήριο τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ανάγκη να προσφέρω σε μια κοινωνία που διαρκώς μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας, γονείς, κηδεμόνες και μαθητές αλλά και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του δήμου Κορδελιού -Εύοσμου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο του Κορδελιού με την παράταξη της κ. Μαρίας Μανούκα, ενός νέου ανθρώπου με όραμα, θέληση και ικανότητα.

Συντάσσομαι με το όραμα της κ. Μαρίας Μανούκα, υποψηφίας Δημάρχου με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», για έναν Δήμο κοινωνικά δίκαιο, με ανθρώπινο πρόσωπο και ανοιχτό στην κοινωνία. Θα απαιτηθεί πολλή και συντονισμένη δουλειά για να επιτευχθεί η ανάπτυξη και η δημιουργία σε έναν Δήμο που παρακμάζει διαρκώς.

Ευελπιστώ στην στήριξη σας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Δήμου μας».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading