Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στον Χορτιάτη με την «Δύναμη Ενότητας» του Ι. Καϊτεζίδη

Ο Κ. Παπαδόπουλος αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ενότητας».

Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου για τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου Χορτιάτη του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη με την «Δύναμη Ενότητας»:

«Αγαπητοί μου συνδημότες του πανέμορφου μας Χορτιάτη. Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, 20 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον όμορφο Χορτιάτη. Είχα την ευλογία να μεγαλώσω σε πολύτεκνη οικογένεια με άλλα 5 αδέλφια. Αποφοίτησα από την Πατριαρχική Σχολή των Ιεροσολύμων δίπλα στον Πανάγιο Τάφο.

Οι εμπειρίες μου ανεπανάληπτες. Θα μπορούσα να πω ότι συνέβαλλαν σημαντικά στην διαμόρφωση της προσωπικότητας μου, καθοδηγώντας την σκέψη και το πνεύμα μου μέσα σε αυτή την πολυπολιτισμική περιοχή. Αποφάσισα να σπουδάσω την Νομική επιστήμη. Έτσι έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχα στην Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Στη Νομική Σχολή, είχα την τιμή να εκλεγώ από τους συμφοιτητές μου στο Δ.Σ της Σχολής δύο φορές, το 2022 και το 2023.

Αγωνίζομαι για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Πανεπιστημίου τόσο στους φοιτητές όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα προσπάθησα να βελτιώσω την καθημερινότητα των συμφοιτητών μου με κινητικά προβλήματα μέσα στο Πανεπιστήμιο. Οι εμπειρίες μου αυτές με έμαθαν πολλά για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων αλλά κυρίως για τη σημασία της συνεργασίας.

Καθώς σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Κοινοτικού Συμβούλου, σας διαβεβαιώνω πως θα είμαι αφοσιωμένος στο να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν το χωριό μας (αδέσποτα ζώα, διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας, παιδική χαρά, πεζοδρόμια). Πιστεύω πως και εμείς οι νέοι πρέπει να παίξουμε σημαντικό ρόλο προσφέροντας νέες ιδέες και δράσεις ώστε να βοηθήσουμε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην κοινότητάς μας.

Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ι.Καϊτεζίδη να συμμετέχω ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στις φετινές δημοτικές εκλογές. Η πρόταση του αυτή πιστοποιεί ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δίνει ευκαιρίες και σε νέους ανθρώπους να προφέρουν στον τόπο στον οποίο μεγάλωσαν και αγαπούν. Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου ζητάω την στήριξή σας, για το κοινοτικό συμβούλιο του χωριού μας του Χορτιάτη μας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος φοιτητής Νομικής Α.Π.Θ»

Δείτε επίσης: Ι. Καϊτεζίδης: «Καλή σχολική χρονιά! Τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com