Κωνσταντίνος Σκυλογιάννης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο Κωνσταντίνος Σκυλογιάννης αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σκυλογιάννης και είμαι αστυνομικός από το 2012. Φοίτησα στη σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου. Το 2010 μπήκα στη σχολή αστυφυλάκων στην Καρδίτσα όπου και αποφοίτησα το 2012 και από τότε είμαι υπαρχιφύλακας.

propoli

Μιλάω τρεις γλώσσες, Aγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά και ασχολούμαι με το ράγκμπι.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μου ως αστυνομικός από το 2012, ανέπτυξα μια πολύπλευρη εμπειρία στη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας. Η εκπαίδευσή μου στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου συνέβαλε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης και ηγεσίας. Μέσω του επαγγέλματός μου αντικατοπτρίζεται η αφοσίωσή μου στην επικοινωνία και την ομαδική εργασία.

Είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω στην ανάπτυξη της κοινότητάς μας μέσω της υποψηφιότητάς μου στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα και της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Με το υπόβαθρό μου ως αστυνομικός αντιλαμβάνομαι την ανάγκη για ασφάλεια, συνεργασία και ανάπτυξη. Είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω στις ανάγκες της κοινότητας με γνώμονα το κοινό καλό.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Μαρία Κυριακίδου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading