Μ. Μανούκα: «Να πράξει ο κάθε πολίτης κατά συνείδηση»

«Είμαι υπερήφανη γιατί δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, ηθικό και αξιοπρεπή» έγραψε η κ. Μανούκα.

Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» Μαρία Μανούκα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

propoli

«Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την ψήφο σας και θα αγωνιστώ εγώ και η παράταξή μου για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο και τους Δημότες μας εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μανούκα.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά από τα βάθη της καρδιάς μου που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μου που εργαστήκαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα.

Είμαι υπερήφανη γιατί δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, ηθικό και αξιοπρεπή!

Ως άνθρωπος και ως γυναίκα έχω μάθει να αγωνίζομαι στη ζωή μου καθημερινά, να έχω αρχές και αξίες, να σέβομαι και να εκτιμώ τον συνάνθρωπό μου.

Αυτές τις αρχές έμαθα από την οικογένειά μου και αυτές εκπροσωπώ.

Έμαθα να είμαι αληθινή!!!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα δέχτηκα από όλες τις πλευρές βρώμικο πόλεμο ως γυναίκα και ως άνθρωπος.

Έναν πόλεμο που άλλοτε ήταν φανερός και άλλοτε ήταν ύπουλος, υπόγειος και σκοτεινός από ανθρώπους που ούτε καν με ήξεραν ως προσωπικότητα και το χειρότερο από ανθρώπους που υποτίθεται ότι με γνώριζαν.

Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την ψήφο σας και θα αγωνιστώ εγώ και η παράταξή μου για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο και τους Δημότες μας εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως επικεφαλής της παράταξης και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, σας διαβεβαιώνω ότι θα ασκήσω γόνιμη και παραγωγική αντιπολίτευση.

Με βάση τις αδιαπραγμάτευτες αρχές μου η προτροπή μου για τις επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου είναι «να πράξει ο κάθε πολίτης κατά συνείδηση».

Δείτε επίσης: Μ. Μανούκα: «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γιατί μας αξίζουν τα καλύτερα»

Loading