Μ. Μανούκα: «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γιατί μας αξίζουν τα καλύτερα»

Το δικό της μήνυμα για το εκλογικό αποτέλεσμα έστειλε η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» Μαρία Μανούκα μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η σημερινή μέρα δεν είναι το τέλος αυτού του όμορφου και ξεχωριστού ταξιδιού, αλλά μια στάση σε μια πορεία που τοποθετεί πάνω απ’ όλα τον δήμο μας».

propoli

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Τώρα που οι παλμοί της προεκλογικής περιόδου άρχισαν να επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα, ήρθε η ώρα του «απολογισμού».

Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες που στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους τον συνδυασμό μας. Δώσαμε έναν καθαρό, έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα για τον οποίο είμαι βαθύτατα υπερήφανη. Πήγαμε πόρτα-πόρτα, περπατήσαμε γειτονιά-γειτονιά, συνομιλήσαμε με τις δημότισσες και τους δημότες. Πορευτήκαμε με καθαρό βλέμμα, με ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, διεκδικώντας να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου της επόμενης πενταετίας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς οφείλω και σε όλες τις υποψήφιες και σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μα πάνω από όλα κατέθεσαν καρδιά και ψυχή, για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος. Τους εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για αυτό το ταξίδι, την εμπειρία ζωής. Τους θεωρώ, είναι και θα είναι η αυτοδιοικητική οικογένεια μου!

Έχω και μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνεργάτες μου που υποστήριξαν αυτό το εγχείρημα από την πρώτη ημέρα και στάθηκαν στο πλευρό μου. Είναι κάτι που δεν το ξεχνώ. Και ασφαλώς οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύξαμε είναι υπεράνω του εκλογικού αποτελέσματος.

Η σημερινή ημέρα δεν είναι το τέλος αυτού του όμορφου και ξεχωριστού ταξιδιού, αλλά μια στάση σε μια πορεία που τοποθετεί πάνω από όλα τον δήμο μας. Του αξίζουν τα καλύτερα, μας αξίζουν τα καλύτερα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη, τη στήριξη, την εμπιστοσύνη! Συνεχίζουμε».

Δείτε επίσης: Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Η επόμενη διοίκηση πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα των ΑμεΑ

Loading