Μαρία Μανούκα: «Να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα διεκδικεί και θα πρωτοπορεί»

«Δήμαρχος σημαίνει παράγω αποτελέσματα, είμαι παντού για τα πάντα» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μανούκα στην τελευταία προεκλογική της ομιλία στον Εύοσμο.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης – Μαριανίνα Καλαμπουρίδου

propoli

Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» κάλεσε τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες για την ανάδειξη της νέας δημοτικής Αρχής. Η υποψήφια δήμαρχος εξέφρασε την αναγκαιότητα της πολιτικής αλλαγής στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τονίζοντας πως «όλες και όλοι μαζί μπορούμε! Να κάνουμε τον δήμο μας παραγωγικό και δημιουργικό. Να σχεδιάσουμε, να διεκδικήσουμε, να υλοποιήσουμε. Να πορευτούμε με οδηγό την προσφορά στον συνδημότη. Να επενδύσουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη. Να ανατρέψουμε την πορεία παρακμής. Να αποκτήσουμε υποδομές που θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων. Να διαχειριστούμε τα σύγχρονα προβλήματα. Να διαμορφώσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την πρόοδο της περιοχής μας. Να προχωρήσουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Να συμπαρασταθούμε στους ευάλωτους συνδημότες μας. Να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Να κατοχυρώσουμε τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Να συγκροτήσουμε μια διοίκηση που θα σέβεται τον τόπο και τις παραγωγικές δυνάμεις του».

Η υποψήφια δήμαρχος υπογράμμισε επίσης ότι θα είναι «δήμαρχος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης», και δεσμεύτηκε ότι τόσο η ίδια όσο και ολόκληρη η παράταξή της έχουν θέσει ως προτεραιότητα τον πολίτη. «Δήμαρχος σημαίνει παράγω αποτελέσματα, είμαι παντού για τα πάντα. Δήμαρχος σημαίνει αφουγκράζομαι τις ανάγκες και τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας» τόνισε.

Στόχος της Μαρίας Μανούκα είναι όπως δήλωσε η ίδια «να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα διεκδικεί και θα πρωτοπορεί. Ένα δήμο υπόδειγμα, παράδειγμα προς μίμηση».

Το παρών στην τελευταία μεγάλη προεκλογική εκδήλωση έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού Στάθης Λαφαζανίδης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Νέστορας Λαφαζανίδης.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κερδίζει τη μάχη της πλατείας

Loading