Μαρία Μανούκα: «Στις 8 Οκτωβρίου προχωρούμε μαζί για την ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»

Δήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου», Μαρίας Μανούκα, για το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου:

«Το δίλημμα της κάλπης στις 8 Οκτωβρίου είναι σαφές και ξεκάθαρο για το Ελευθέριο Κορδελιό και τον Εύοσμο. Με την ψήφο μας αποφασίζουμε αν θα επιμείνουμε στην ανακύκλωση της μιζέριας και της εσωστρέφειας. Εάν θα παραμείνουμε σιωπηλοί μπροστά στην απαξίωση και την εγκατάλειψη του τόπου μας. Ή αποφασίζουμε αν θα κοιτάξουμε μπροστά, χαράσσοντας μια δημιουργική πορεία ανάπτυξης, ελπίδας, αισιοδοξίας και εξωστρέφειας.

propoli

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαμε την ευκαιρία ως συνδυασμός να συστηθούμε σε εσάς τους συνδημότες μας. Σταθήκαμε μπροστά σας, ακούσαμε τις αγωνίες, τα προβλήματά σας και απαντήσαμε με ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο, εφαρμόσιμο πρόγραμμα, το οποίο ζητούμε ισχυρή εντολή για να το εφαρμόσουμε.

Το μόνο που υποσχόμαστε είναι λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Γιατί το Ελευθέριο Κορδελιό και ο Εύοσμος αξίζουν πολλά περισσότερα από την γκρίζα καθημερινότητα που βιώνουμε.

Στις αυξημένες προκλήσεις του σήμερα απαντούμε με την αξία μας, το ήθος μας και τις ικανότητές μας. Απαντούμε με αξιοπρέπεια, σεβασμό, αλήθεια και όραμα.

Στις 8 Οκτωβρίου προχωράμε μαζί για την ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου. Στις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα».

Δείτε επίσης: Δημοτικές εκλογές μέσω… Ρουκ Ζουκ – Ο ευφάνταστος τρόπος των υποψήφιων της «Καλαμαριάς Μητέρα Πόλη» ενόψει εκλογών

Loading