Μαρία Μανούκα: «Στις 9 Οκτωβρίου ξημερώνει η εποχή της ελπίδας»

Πλήθος δημοτών ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Μαρίας Μανούκα στο πολυλειτουργικό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της.

«Πρεσβεύουμε το “μπορώ” και όχι το “θέλω να”, διότι κάθε δημοτική αρχή που σέβεται τους πολίτες και την αποστολή της, κρίνεται από τις πράξεις και όχι από τις προθέσεις της» τόνισε σήμερα η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» και υποψήφια δήμαρχος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Μαρία Μανούκα στο πλαίσιο εκδήλωσης παρουσίασης του ψηφοδελτίου της.

propoli

Ειδικότερα, η κα. Μαρία Μανούκα από το βήμα του πολυλειτουργικού κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ελευθέριο Κορδελιό παρουσίασε τα στελέχη του συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» όπως επίσης και τις θέσεις που πρεσβεύουν για το μέλλον του δήμου.

«Δεσμευόμαστε για απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα και πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα. Μιλούμε για τα αυτονόητα που στερούμαστε δεκαετίες. Γινόμαστε η φωνή των κατοίκων του Ελευθερίου Κορδελιού και του Ευόσμου και δεσμευόμαστε για την ανάπλαση όλων των πάρκων του δήμου, για την αντικατάσταση του συνόλου του φωτισμού του δήμου με λαμπτήρες τεχνολογίας LED, για τη μείωση των δημοτικών τελών, για την ολοκλήρωση του νέου Τοπικού Χωρικού Σχεδίου, για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, για την επανασύσταση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου που κατήργησε η σημερινή διοίκηση, για την επαναφορά των δύο παρελάσεων στις εθνικές επετείους (μία στο Ελευθέριο Κορδελιό και μία στον Εύοσμο) που κατήργησε επίσης η σημερινή διοίκηση, για τη δημιουργία αναγνωστηρίων για να μπορούν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες και οι μαθητές και οι μαθήτριες του δήμου μας να διαβάζουν απερίσπαστα για τα μαθήματα και τις σπουδές τους σε σύγχρονες και μοντέρνες εγκαταστάσεις», εξήγησε, μεταξύ άλλων, η κα Μανούκα μιλώντας για το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Στη συνέχεια, η υποψήφια δήμαρχος τόνισε πως «είμαστε ένα ανεξάρτητος συνδυασμός, με άξιους και ικανούς υποψηφίους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Με επιτυχημένους επαγγελματίες, με ανθρώπους που αγαπούν και γνωρίζουν τις γειτονιές του Ελευθερίου Κορδελιού και του Ευόσμου. Με έμπειρους αυτοδιοικητικούς, αλλά και με νέους υποψηφίους που ενεργοποιούνται και συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μια εκλογική διαδικασία. Σας διαβεβαιώνω σήμερα από αυτό εδώ το βήμα ότι και ξέρουμε τα προβλήματα, και γνωρίζουμε τους τρόπους για να τα λύσουμε και το κυριότερο έχουμε τους ανθρώπους για να το καταφέρουμε αυτό».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» και επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, κ.κ. Σαμακοβλής Άγγελος, Λαφαζανίδης Νέστορας, Παπασωτηρίου Χρήστος, Ευθυμιάδης Δημήτριος, Καλτσίδης Παναγιώτης, Χατζηβρέττας Γιώργος, Αβραμίδης Διονύσης, η πολιτευτής της Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη στον τομέα πολιτισμού στην Κεντρική Μακεδονία της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάνια Κιουμουρτζίδου και οι πρώην δήμαρχοι του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου, ο κ. Σούλας Πέτρος και ο κ. Λαφαζανίδης Στάθης.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Στέλιος Αγγελούδης: Στο πρόγραμμα μας τον πρώτο λόγο τον έχουν οι πολίτες

Loading