Μεγάλο «ΝΑΙ» στην Μαρία Μανούκα από τον Εύοσμο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε απόψε στον πεζόδρομο του Ευόσμου για να παραστεί στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα

Μετά τον αγιασμό που τέλεσε ιερέας από ενορία του δήμου η επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Μανούκα απηύθυνε χαιρετισμό εκφράζοντας πρωτίστως την ευγνωμοσύνη της για την θεαματική προσέλευση των δημοτών και τονίζοντας πως απόψε ο Εύοσμος στέλνει μήνυμα νίκης και μετάβασης στη νέα εποχή.

Αρχικά, η Μαρία Μανούκα θέλησε να αναφερθεί στις δύσκολες μέρες που περνάει το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα και να τόνισε πως στέκεται με αγάπη και σεβασμό δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται. Μάλιστα, σημειώνουμε πως η Μαρία Μανούκα και τα στελέχη του συνδυασμού προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης γνωστοποιώντας πως τα εκλογικά κέντρα θα αξιοποιηθούν μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ως χώροι συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μανούκα προχώρησε σε μία ανασκόπηση των δράσεων και πρωτοβουλιών του συνδυασμού, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στις προγραμματικές θέσεις τους.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «εδώ και έναν χρόνο οικοδομήσαμε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Με την καθημερινή και αδιάκοπη επαφή μας με τους πολίτες, οι οποίοι ζητούν να φυσήξει αέρας δημιουργίας στον τόπο μας και επιθυμούν να μπει τέλος στο φαύλο κύκλο των χαμένων ευκαιριών. Σ’ αυτό το διάστημα κάναμε παρεμβάσεις, διεκδικήσαμε λύσεις, γίναμε η φωνή των κατοίκων του Ελευθερίου Κορδελιού και του Ευόσμου και ας μην ήμασταν εμείς η διοίκηση του δήμου. Καταθέσαμε προτάσεις και αναλύσαμε το πρόγραμμά μας σε κάθε δημότισσα και σε κάθε δημότη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε δρόμο, σε κάθε πλατεία».

Εν συνεχεία, παρέθεσε αναλυτικά τις προτάσεις της για τις φλέγουσες θεματικές ενότητες που απασχολούν τους δημότες, όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια, το συγκοινωνιακό ζήτημα, τον αθλητισμό, την ορθή διαχείριση των δημοτικών ζητημάτων και τις αναπλάσεις των πάρκων.

«Ήμασταν εδώ πριν τις εκλογές και θα είμαστε και μετά τις εκλογές» τόνισε η Μαρία Μανούκα ολοκληρώνοντας την ομιλία της.

Τέλος, υπενθυμίζεται, πως εξίσου μεγάλη απήχηση είχε και ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου στο Ελευθέριο Κορδελιό που τελέστηκε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε επίσηςΘεσσαλονίκη: Δίωξη στον οδηγό και τη συνοδό για το 9χρονο παιδί – Το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com