Μιχαήλ Μάρκου: Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Ευόσμου με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

«Πιστεύω ότι μαζί, δημιουργούμε όχι μόνο μια κοινότητα, αλλά και μια δύναμη που μπορεί να προκαλέσει ριζική αλλαγή και αδιάλειπτη πρόοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαήλ Μάρκου στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Ονομάζομαι Μιχαήλ Μάρκου και είμαι επαγγελματίας στρατηγικός διαμεσολαβητής με πολυετή εμπειρία, από την ανάπτυξη λογισμικού και τη δικτυακή μηχανική έως την επιχειρηματική στρατηγική.

propoli

Εκτός από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, αφιερώνω χρόνο και ενέργεια σε δράσεις εθελοντισμού. Έχω στηρίξει -με ποικίλους τρόπους- οργανώσεις όπως η ActionAid, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και ο Αδέσποτος Πλανήτης, δίνοντας τη συμβολή μου σε θέματα που με απασχολούν.

Συμμετέχω ενεργά σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τα καταφύγια ζώων στον Αδέσποτο Πλανήτη (StrayPlanet), καθώς πραγματοποιώ και σχετικές σπουδές, ως βοηθός κτηνιάτρου. Είμαι αφοσιωμένος στην ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας μέσω των Πανεπιστημιακών σπουδών μου όσο και μέσω της διεθνούς βοήθειας στην “ActionAid” και στους “Γιατρούς Χωρίς Σύνορα”. Ακόμη, η αξία του αθλητισμού κατέχει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μου οδηγώντας με μάλιστα και σε πανελλαδική διάκριση στο Δυναμικό τρίαθλο (Χρύσο Μετάλλιο).

Σαν επίτιμο μέλος του British Computer Society (BCS) διαθέτω εμπειρογνωμοσύνη σε τεχνολογικές λύσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, και εφαρμόζω αυτήν τη γνώση σε κοινωνικά ωφέλιμα έργα.

Τώρα, ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Ευόσμου επιδιώκω να εφαρμόσω αυτές τις ικανότητες για να δημιουργήσω μια κοινότητα όπου όλοι μπορούμε να ευημερούμε. Πιστεύω ότι μαζί, δημιουργούμε όχι μόνο μια κοινότητα, αλλά και μια δύναμη που μπορεί να προκαλέσει ριζική αλλαγή και αδιάλειπτη πρόοδο. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Θωμαή Μούσιου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading