Νάτια Μπουρνάζε: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Νάτια Μπουρνάζε ενδυναμώνει περαιτέρω το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυρίας Μπουρνάζε:

propoli

«Ονομάζομαι Νάτια Μπουρνάζε, γεννήθηκα το 1983 στην Γεωργία, είμαι μητέρα δύο παιδιών και σήμερα κατοικώ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Είμαι υπερήφανη μητέρα δύο αγγέλων, του Επαμεινώντα και του Λουκά.

Απασχολούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στον δυναμικό κλάδο της εστίασης και δραστηριοποιούμαι επίσης ενεργά στον χώρο των λογιστικών υπηρεσιών καθότι η λογιστική και η χρηματοοικονομική αποτελούν το αντικείμενο των σπουδών μου.

Από το 2022, έχω την χαρά και την ευθύνη να αποτελώ μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου της Πολίχνης. Με αυτήν τη θέση, επιδιώκω να προσφέρω στην σχολική κοινότητα και να πραγματοποιήσω πρακτικές δράσεις προς όφελος των μαθητών.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφασή μου να στηρίξω την Μαρία Μανούκα στις προσεχείς εκλογές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου καθώς ούσα στην πλέον παραγωγική ηλικία της ζωής μου, επιθυμώ να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο κοινωνικό σύνολο. Λόγω της εξειδίκευσής μου, θα στρέψω την προσοχή μου κυρίως στα οικονομικά ζητήματα του δήμου με σκοπό να συμβάλλω στην καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση των δημοτικών πόρων προς όφελος των πολιτών.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading