Παύλος Γρ. Σιταρίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο κύριος Παύλος Γρ. Σιταρίδης αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Παύλος Γρ. Σιταρίδης και γεννήθηκα στα Λιβερά Κοζάνης. Είμαι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

propoli

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις (καταδρομέας, αλεξιπτωτιστής). Άσκησα το επάγγελμα του Δασκάλου έως τη συνταξιοδότησή μου και ήμουν Διευθυντής στα δημοτικά σχολεία 1ο και 4ο του Ελευθερίου Κορδελιού. Ταυτόχρονα ήμουν Συνδικαλιστής και διετέλεσα Πρόεδρος στον Η΄ Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης.

Το έτος 1998 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελευθερίου – Κορδελιού. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Διοικητικών, Οικονομικών και Παιδείας καθώς επίσης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Ακόμη ήμουν Αντιπρόεδρος και Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης, Αντιπρόεδρος και Μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού αλλά και Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ, Αντιπρόεδρος και Μέλος των Παιδικών Σταθμών, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσα επίσης Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολεοδομίας και Αποθήκης στον Καλλικρατικό Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αποτελώ και μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού.

Η εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση με έχει βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα τις ανάγκες του Δήμου μας και προκειμένου να συνεισφέρω στην αντιμετώπισή τους, αποφάσισα να στηρίξω την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα» μέσα από την οποία πιστεύω ότι μπορώ να φανώ περισσότερο χρήσιμος για τον τόπο μου».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Αντώνης Κοντσίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading