(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ/EUROKINISsI)

Ποιοι επώνυμοι συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Με εντατικούς ρυθμούς συμπληρώνεται και βαίνει προς ολοκλήρωση το παζλ των υποψηφίων που θα αποτελέσουν τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μεταξύ άλλων θα είναι υποψήφιοι η αδερφή της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνα στον κεντρικό τομέα, η σύζυγος του ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου Άννα Μαρία Φλώρου – Τσικρικώνη η οποία στο παρελθόν ήταν αντιδήμαρχος στον δήμο Παπάγου – Χολαργού στον Βόρειο Τομέα, ενώ στην ίδια περιοχή θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών και ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου.

propoli

Στο ψηφοδέλτιο του κ. Χαρδαλιά θα είναι επίσης η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου ενώ πρωταθλήτρια στον στίβο Έρρικα Πρεζεράκου θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα είναι στον Νότιο Τομέα, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου θα είναι στον Κεντρικό Τομέα και ο βετεράνος διεθνής αμυντικός Νίκος Καρούλιας στον Βόρειο Τομέα.

Ο Ολυμπιονίκης της πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης θα βρίσκονται επίσης στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά ενώ ο πρώην πρωταθλητής στον στίβο, Άγγελος Παυλακάκης, θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό τομέα.

Στο Νότιο Τομέα θα είναιθ υποψήφια η Ρένα Βασιλάκη η οποία πέρυσι εξελέγη πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης, ενώ ο ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη θα είναι υποψήφιοι στον Κεντρικό Τομέα.

Δείτε επίσης: Ο Ν. Χαρδαλιάς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τον σημερινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Loading