Προκλητική ανάρτηση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, απάντηση από ΠΑΟΚ

Σε μία προκλητική ανάρτηση σχετικά με την επικείμενη κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμπόσος έγραψε στο Facebook: «Κάνω μία πρόταση, την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να την αφιερώσει ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!».

propoli

Παράλληλα, σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, ο κ. Καμπόσος υποστηρίζει ότι… έδωσαν το πρωτάθλημα πέρσι στον ΠΑΟΚ για να ξεχαστεί η προδοσία της Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αφού λάβαμε γνώση της ανάρτησης του δημάρχου Άργους-Μυκηνών σχετικά με το περσινό πρωτάθλημα, ΚΑΛΟΥΜΕ τον εν λόγω δήμαρχο να τιμήσει το «βαρύ» του όνομα (Καμπόσος) και να αποδείξει αυτά τα οποία ισχυρίζεται, χωρίς να επιλέξει την τακτική του στρίβειν δια του κορακίζειν, αρχίζοντας τα «δεν εννοούσα αυτό, αλλά το άλλο…», επιλέγοντας την τακτική «με λένε Ρίζο… και όπως θέλω τα γυρίζω».

Φυσικά, τις αποδείξεις των ισχυρισμών του θα πρέπει να τις θέσει ενώπιον του φυσικού κριτή κάθε κατοίκου αυτής της χώρας.

Υ.Γ Ο εν λόγω κύριος αν θέλει η αγαπημένη του ομάδα να αφιερώσει κάπου το πρωτάθλημα, ας προτείνει να το αφιερώσουν στην Αγιά Σοφιά και στην επικείμενη μετατροπή της σε τζαμί, που επιχειρεί το τουρκικό κράτος, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετέχει στην καμπάνια εναντίον αυτής της επιδίωξης.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πτώση 66χρονου στο Θερμαϊκό – Σώθηκε από περαστικούς

Loading