Σ. Εδίρνελης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

Την υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» ανακοίνωσε ο Σωκράτης Εδίρνελης.

Την παράταξη της Μαρίας Μανούκα επέλεξε ο πολιτισμολόγος – συγγραφέας Σωκράτης Εδίρνελης στον αγώνα για την αναγέννηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

propoli

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Γεννήθηκα στον Εύοσμο το 1973 και από το 2010 έως σήμερα κατοικώ μόνιμα στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου με την οικογένειά μου, την σύζυγό μου Χριστίνα και την μικρή μας κόρη Μαρία.

Έχω σπουδάσει «Ελληνικό Πολιτισμό» στη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ έχω κάνει και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.

Μετά από 22 χρόνια εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα ως εργοδηγός – μηχανολόγος αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με την καλλιέργεια βιολογικών καλλιεργειών και τη μεταποίησή τους. Παράλληλα όσο εργαζόμουν ως υπάλληλος, ήμουν εκλεγμένος στη Διοίκηση Παμμηχανικής Ένωσης Ελλάδος και στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια έχω συγγράψει βιβλίο που έχει σχέση με αθλητικό σωματείο της πόλης. Στόχος του επόμενου βιβλίου μου θα είναι η επίσκεψη και η έρευνα των τόπων που έμεναν οι πρόγονοί μας πριν την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση θεωρώ πως είναι χρέος για όλους εμάς που θεωρούμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στον τόπο μας και για αυτόν το λόγο αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Επέλεξα να συστρατευτώ με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» καθώς είμαι βέβαιος πως η Μαρία Μανούκα έχει την ικανότητα να αποδείξει μέσα από την υλοποίηση του προγράμματός της ότι την επόμενη τετραετία μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα του δήμου μας προς το καλύτερο».

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα επενδύει στη γόνιμη επικοινωνία με τους δημότες του Κορδελιού – Ευόσμου

Loading