Σαρωτική η Μαρία Μανούκα στο Ελ. Κορδελιό: «Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας – Σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα»

Σε πανηγυρικό κλίμα η υποψήφια δήμαρχος του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Μαρία Μανούκα, πραγματοποίησε απόψε μια ανοιχτή προεκλογική ομιλία στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Με αποφασιστικότητα, η κ. Μανούκα δήλωσε ότι είναι έτοιμη να δώσει μια νέα κατεύθυνση στον δήμο και να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων και έναν τόπο που θα μπορεί να κρατήσει τους νέους στη γενέτειρά τους.

propoli

Η κυρία Μανούκα στην ομιλία της τόνισε τη σημασία της δημιουργίας ενός λειτουργικού και αποτελεσματικού δήμου που θα επικεντρώνεται στην εφαρμογή καινοτόμων πολιτικών για τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων.


«Νοικοκυρεύουμε το δήμο μας, νοικοκυρεύουμε το σπίτι μας. Και τον βάζουμε ξανά σε τροχιά προόδου και ευημερίας, με τον αγώνα όλων μας και τη δική σας ψήφο, τη δική σας εμπιστοσύνη», ανέφερε η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και πρόσθεσε πως είναι έτοιμη να απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις του δήμου και να τον ξανασηκώσει ψηλά! Εκεί που πραγματικά του αξίζει! Εκεί που έταξαν πολλοί αλλά δεν το έκαναν ποτέ.

Η κ. Μανούκα ανέπτυξε τον ρόλο του δημάρχου στη διαχείριση της πόλης και μεταξύ άλλων τόνισε πως «ο δήμαρχος πρέπει να έχει το θάρρος να βγαίνει μπροστά και να διεκδικεί. Ο δήμαρχος πρέπει να έχει προτεραιότητα τον δήμο και όχι το… επάγγελμά του, όποιο και αν είναι αυτό. Ο δήμαρχος πρέπει να νιώθει τον πολίτη και όχι να τον βλέπει ως… πελάτη».

Επιπλέον, η κα. Μαρία Μανούκα άσκησε δριμεία κριτική στην τρέχουσα διοίκηση, καταγγέλλοντας την αδιαφορία και την εγκατάλειψη που έχουν επικρατήσει στον Ελευθέριο Κορδελιό.

«Είναι πασιφανές ότι με αποκλειστική ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης, το Κορδελιό βιώνει επί 4 χρόνια την πλήρη εγκατάλειψη και την απόλυτη αδιαφορία. Δεν υπάρχει στο οπτικό πεδίο της δημοτικής αρχής», υπογράμμισε η ίδια. Η υποψήφια δήμαρχος αναφέρθηκε στοχευμένα στα μεγάλα και μικρά προβλήματα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου προτάσσοντας τις προγραμματικές της θέσεις.

«Στις προγραμματικές προτεραιότητες μας είναι η σχολική στέγη, η κοινωνική μέριμνα για όλους, η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, η ενίσχυση και η αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας, η ουσιαστική ανάπτυξη και ενίσχυση του πολιτισμού και του αθλητισμού, η καθαρή πόλη, η οργανωμένη διαχείριση της φροντίδας των αδέσποτων ζώων, η τεχνοκρατική και δυναμική διεκδίκηση πρόσθετων πόρων από κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, καθώς επίσης και η ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δήμου» εξήγησε σχετικά η κα. Μανούκα.

Τέλος, έκλεισε την ομιλία της τονίζοντας την ανάγκη για μια νέα εποχή στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου «στις δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής σας ζητούμε να αξιολογήσετε το πρόγραμμά μας και να γίνετε συμμέτοχοι στη διαμόρφωση του αύριο του τόπου μας, επιβραβεύοντας το όραμα, την αποτελεσματικότητα και τη διαχειριστική ικανότητα της επόμενης δημοτικής αρχής».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκανο Νίκος Καραγιαννακίδης πολιτευτής ΝΔ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νικόλαος Τζόλλας, Νέστορας Λαφαζανίδης, Χρήστος Παπασωτηρίου, Κωνσταντίνος Πάκας (Μακεδόνας), Ιωάννα Μάρκου, Αρνάκη Ευαγγελία, Αικατερίνη Τσιατάκη, Χριστίνα Κανταΐδου και Μασούντ Αικατερίνη.

Δείτε επίσης: Στέλιος Αγγελούδης – Είμαστε έτοιμοι για όσα χρειάζεται η Θεσσαλονίκη

Loading