Σοφία Παχυντερίδου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Σοφία Παχυντερίδου ενδυναμώνει περαιτέρω το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Σοφία Παχυντερίδου και γεννήθηκα το 1992 στο Κορδελιό όπου και έχω μεγαλώσει. Ο πατέρας μου λέγεται Σωτήρης Καρασαρίδης, είναι δημοσιογράφος και έτσι είναι γνωστός στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

propoli

Είμαι παντρεμένη και έχω πτυχίο δημοσιογραφίας από ιδιωτική σχολή ενώ έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου στον fm100. Έχω ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ακουλουθώντας τα βήματα του πατέρα μου, παρουσιάζοντας την εκπομπή του, “Γκολ και θέαμα” σε τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο διάστημα είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολούμαι και με το wedding planning.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα θέλωντας να βοηθήσω τον τόπο μας.

Με την εμπειρία μου στα ΜΜΕ και στο κομμάτι της οργάνωσης, πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω σημαντικά στην ανάπτυξη της αθλητικής κοινότητας, την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τόπο μας και την προώθηση της τοπικής αγοράς για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Δήμητρα Γιαννίκα: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading