Σπυρίδων Πεσματζόγλου: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο κ. Πεσματζόγλου αποτελεί το νέο πρόσωπο που έρχεται να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Σπυρίδων Πεσματζόγλου. Γεννήθηκα το 1990 και έχω τη χαρά να είμαι μόνιμος κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι εκεί ως ελεύθερος επαγγελματίας.

propoli

Από νεαρή ηλικία, ήμουν ευαισθητοποιημένος για τα κοινωνικά ζητήματα και έψαχνα πάντα τρόπους για να συνεισφέρω στη κοινωνία. Συγκεκριμένα, στο Λύκειο, υπηρέτησα ως πρόεδρος του 15μελούς για 2 χρόνια. Αυτή μου η εμπειρία με βοήθησε να οξύνω περαιτέρω τις επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές μου ικανότητες.

Σήμερα, στην ενήλικη πια ζωή μου αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω ότι έχω τη δύναμη, τη γνώση και κυρίως την ανάγκη να συνεισφέρω στην κοινότητα του Ευόσμου, που κατεβαίνω ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, η οποία αποτελεί μία ανερχόμενη πολιτική δύναμη στον δήμο μας. Πρωταρχικό μου μέλημα αποτελούν οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας και το μέλλον τους εδώ, τόσο σε επαγγελματικό – επιχειρηματικό επίπεδο όσο και σε επιμορφωτικό επίπεδο.

Όλοι εμείς στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του δήμου. Ζητώ την υποστήριξη σας, όχι μόνο για την υποψηφιότητά μου, αλλά για το κοινό μας όραμα: έναν δήμο που δουλεύει για όλους τους πολίτες του.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Αντώνης Κοντσίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading