Στο παρά ένα απετράπη τραγωδία σε λεωφορείο ΚΤΕΛ – Επιβάτης το ακινητοποίησε μέσα σε τούνελ

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ βρισκόταν στην εθνική οδό, κοντά στην Κατερίνη και λίγο αργότερα έχασε την έξοδο για την πόλη.

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ σε δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη. Όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός του λεωφορείου αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ένας επιβάτης απέτρεψε την τελευταία στιγμή μια πιθανή τραγωδία. Ήταν εκείνος που σηκώθηκε από τη θέση του και όταν διαπίστωσε πως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να φρενάρει, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Πάτησε ο ίδιος φρένο και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στη μέση του τούνελ. Ανάστατοι οι υπόλοιποι επιβάτες κατέβηκαν και στο σημείο έφτασαν περιπολικά και ένα ασθενοφόρο.

propoli

Όλα αυτά που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου του 2023. Σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ ξεκίνησε και τίποτα αρχικά δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Κάποια στιγμή στην εθνική οδό, οι επιβάτες ταράχτηκαν από μια στραβοτιμονιά του οδηγού. Κάποιοι την απέδωσαν σε κακοτεχνία σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Λίγα λεπτά αργότερα όμως το σκηνικό έγινε ξανά. Τότε κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό χωρίς να παίρνουν απάντηση.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ βρισκόταν στην εθνική οδό, κοντά στην Κατερίνη και λίγο αργότερα έχασε την έξοδο για την πόλη. Ήταν η στιγμή που ένας από τους επιβάτες αποφάσισε να σηκωθεί για να δει και να μιλήσει στον οδηγό. Ο οδηγός όμως δεν αντιδρούσε σε όσα του έλεγε, αλλά ούτε στα αγγίγματά του.

O επιβάτης, αφού αντιλήφθηκε πως ο οδηγός αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει το λεωφορείο. Στη μέση του τούνελ τα κατάφερε και οι επιβάτες βγήκαν έξω με ασφάλεια.

Ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες, με τους επιβάτες να πηγαίνουν με καθυστέρηση στους τελικούς προορισμούς τους, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Δείτε επίσης: Η αμερικανική ψήφος εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη και τα σενάρια για επιστροφή Τσίπρα από το… παράθυρο

Loading