Βασίλειος Σκορδάς: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο Βασίλειος Σκορδάς, στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δηλώνει προσηλωμένος στο όραμα της ενίσχυσης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

«Ονομάζομαι Βασίλειος Σκορδάς και σήμερα διανύω αισίως την τρίτη εποικοδομητική δεκαετία της ζωής μου. Είμαι απόφοιτος του 2ου ΤΕΕ Ευόσμου, κατέχοντας δύο εξειδικεύσεις: την πρώτη στις ηλεκτρονικές συσκευές και εγκαταστάσεις, καθώς και στις υπολογιστικές μονάδες, ενώ η δεύτερη εξειδίκευση αφορά τα ηλεκτρονικά οπτικοακουστικά συστήματα.

propoli

Από το 2008, αφιερώνω τις δυνάμεις μου στον τομέα της λιανικής πώλησης ρουχισμού. Ξεκίνησα ως υπεύθυνος πωλήσεων και, εν συνεχεία, επέκτεινα την επαγγελματική μου πορεία αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ιδιοκτήτη καταστήματος ανδρικής ένδυσης.

Η δεκαπενταετής εργασιακή μου πείρα στον κλάδο του εμπορίου με έχει εξοπλίσει με στέρεες γνώσεις σε θέματα στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδιασμού, οικονομικής διαχείρισης, μάρκετινγκ, καθώς και ανάλυσης τάσεων και συμπεριφοράς των καταναλωτών.

Με την επιχειρηματική μου εμπειρία ως αξιόπιστο εργαλείο, αλλά πρωτίστως με την όρεξη μου να συμβάλλω στη θετική αλλαγή του δήμου μας, δηλώνω προσηλωμένος στο όραμα της ενίσχυσης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, καθιστώντας τον έναν φιλικό τόπο για τους επιχειρηματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Στηρίζω την Μαρία Μανούκα γιατί χάρη στη στυβαρή επαγγελματική της ιδιότητα, τις διακρίσεις που έχει λάβει αλλά και τις προοδευτικές και ανθρωποκεντρικές ιδέες της, είμαι βέβαιος πως θα καταφέρει να μεταμορφώσει ουσιαστικά τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σε έναν δήμο πρότυπο.

Σας καλώ να μας εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Βασίλειος Πατλαμάζογλου: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading