Ένα «Βαζάκι» με vegan γεύσεις

Ένα «Βαζάκι» με vegan γεύσεις. Εδώ και πέντε χρόνια το «Βαζάκι juice bar» κάνει healthy κατάσταση στο Χαλάνδρι με τους cold-pressed χυμούς του από 100% φρούτα και λαχανι…. Ένα «Βαζάκι» με vegan γεύσεις. Εδώ και πέντε χρόνια το «Βαζάκι juice bar» κάνει healthy κατάσταση στο Χαλάνδρι με τους cold-pressed χυμούς του από 100% φρούτα και λαχανι…. ροη

propoli

Εδώ και πέντε χρόνια το «Βαζάκι juice bar» κάνει healthy κατάσταση στο Χαλάνδρι με τους cold-pressed χυμούς του από 100% φρούτα και λαχανικά βιολογικής προέλευσης που σερβίρονται -που αλλού;- σε γυάλινο βαζάκι. Εδώ και λίγο καιρό όμως, το στέκι που δημιούργησαν δυο φίλες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υγιεινή διατροφή έχει εμπλουτίσει το μενού του με πολλές επιλογές για τους λάτρεις της raw, vegetarian και vegan κουλτούρας. 

Πολλά healthy bowls και σαλάτες, αλλά και σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί φυσικής ωρίμανσης (όπως για παράδειγμα εκείνο με φύτρα αλφάλφα, ένζυμα και χειροποίητη vegan μαγιονέζα) φιγουράρουν στο μενού, από το οποίο δεν λείπουν και τα ανάλογα γλυκά όπως η πουτίγκα με σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου, μέλι, granola και φρούτα εποχής. Κάθε Σάββατο μάλιστα υπάρχουν και προτάσεις για brunchκαι ελαφρύ μεσημεριανό, όπως το vegan avocado toast και διάφορα burgers σαν το Asian με σπιτικό μπιφτέκι από μαύρα φασόλια, μανιτάρια shitake, μαύρο ρύζι, μπρόκολο και καραμελωμένο κρεμμύδι σε χωριάτικο ψωμί.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Εδώ και πέντε χρόνια το «Βαζάκι juice bar» κάνει healthy κατάσταση στο Χαλάνδρι με τους cold-pressed χυμούς του από 100% φρούτα και λαχανικά βιολογικής προέλευσης που σερβίρονται -που αλλού;- σε γυάλινο βαζάκι. Εδώ και λίγο καιρό όμως, το στέκι που δημιούργησαν δυο φίλες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υγιεινή διατροφή έχει εμπλουτίσει το μενού του με πολλές επιλογές για τους λάτρεις της raw, vegetarian και vegan κουλτούρας. 

Πολλά healthy bowls και σαλάτες, αλλά και σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί φυσικής ωρίμανσης (όπως για παράδειγμα εκείνο με φύτρα αλφάλφα, ένζυμα και χειροποίητη vegan μαγιονέζα) φιγουράρουν στο μενού, από το οποίο δεν λείπουν και τα ανάλογα γλυκά όπως η πουτίγκα με σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου, μέλι, granola και φρούτα εποχής. Κάθε Σάββατο μάλιστα υπάρχουν και προτάσεις για brunchκαι ελαφρύ μεσημεριανό, όπως το vegan avocado toast και διάφορα burgers σαν το Asian με σπιτικό μπιφτέκι από μαύρα φασόλια, μανιτάρια shitake, μαύρο ρύζι, μπρόκολο και καραμελωμένο κρεμμύδι σε χωριάτικο ψωμί.

Loading