Η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί 20-21 Ιουλίου στο National Geographic Food Festival του Λονδίνου

Η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί 20-21 Ιουλίου στο National Geographic Food Festival του Λονδίνου

γαστρονομία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί 20-21. Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει στις 20 και 21 Ιουλίου στο Λονδίνο, το έγκριτο και δημοφιλές περιοδικό National Geographic Traveler θα συμμε…. γαστρονομία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί 20-21. Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει στις 20 και 21 Ιουλίου στο Λονδίνο, το έγκριτο και δημοφιλές περιοδικό National Geographic Traveler θα συμμε…. ροη

Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει στις 20 και 21 Ιουλίου στο Λονδίνο, το έγκριτο και δημοφιλές περιοδικό National Geographic Traveler θα συμμετέχει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προωθώντας την κουζίνα της πόλης στο Βρετανικό κοινό.
 Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με δεδομένο ότι η γαστρονομία έχει εξέχουσα θέση στους στρατηγικούς πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης  θα παρουσιάσει- όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του- ένα από τα master classes της ελληνικής μαγειρικής, που επιμελήθηκε το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου- Ιρλανδίας για το National Geographic Food Festival και ο Θεσσαλονικιός chef και καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης με τις γαστρονομικές  του εκπλήξεις, είναι αυτός που θα “ συστήσει” στους χιλιάδες Βρετανούς επισκέπτες την “ Θεσσαλονίκη των γεύσεων”.
 Ο Θεσσαλονικιός chef και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν «το μενού του Αριστοτέλη », προωθώντας ταυτόχρονα τον γαστρονομικό τουρισμό της πόλης και τις δημοφιλείς περιοχές της Χαλκιδικής.
 Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεγάλες Βρετανικές τουριστικές επιχειρήσεις και εθνικοί οργανισμοί τουρισμού, όπως ο τουριστικός οργανισμός της Ουγγαρίας (είναι και ο βασικός σπόνσορας της έκθεσης) της Ιταλίας, της Τυνησίας, της Ταϋλάνδης κ.α. Επίσης έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρουν μέρος οι διεθνούς φήμης chefs Raymond Blanc, John Torode και Gennaro Contaldo ως βασικοί ομιλητές στα workshops που θα πραγματοποιηθούν. 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει στις 20 και 21 Ιουλίου στο Λονδίνο, το έγκριτο και δημοφιλές περιοδικό National Geographic Traveler θα συμμετέχει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προωθώντας την κουζίνα της πόλης στο Βρετανικό κοινό.
 Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με δεδομένο ότι η γαστρονομία έχει εξέχουσα θέση στους στρατηγικούς πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης  θα παρουσιάσει- όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του- ένα από τα master classes της ελληνικής μαγειρικής, που επιμελήθηκε το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου- Ιρλανδίας για το National Geographic Food Festival και ο Θεσσαλονικιός chef και καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης με τις γαστρονομικές  του εκπλήξεις, είναι αυτός που θα “ συστήσει” στους χιλιάδες Βρετανούς επισκέπτες την “ Θεσσαλονίκη των γεύσεων”.
 Ο Θεσσαλονικιός chef και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν «το μενού του Αριστοτέλη », προωθώντας ταυτόχρονα τον γαστρονομικό τουρισμό της πόλης και τις δημοφιλείς περιοχές της Χαλκιδικής.
 Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεγάλες Βρετανικές τουριστικές επιχειρήσεις και εθνικοί οργανισμοί τουρισμού, όπως ο τουριστικός οργανισμός της Ουγγαρίας (είναι και ο βασικός σπόνσορας της έκθεσης) της Ιταλίας, της Τυνησίας, της Ταϋλάνδης κ.α. Επίσης έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρουν μέρος οι διεθνούς φήμης chefs Raymond Blanc, John Torode και Gennaro Contaldo ως βασικοί ομιλητές στα workshops που θα πραγματοποιηθούν. 

Loading

Play