Ιατρικές καλύψεις και προνόμια από το Ιατρικό Διαβαλκανικό στους εκθέτες και επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ

Σειρά από ιατρικές καλύψεις και προνόμια στους εκθέτες και επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ θα παρέχει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, που θα είναι ο ιατρικός υποστηρικτής της φετινής Διεθνούς Εκθεσης, έπειτα από την έναρξη σχετικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ και στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

propoli

Ειδικότερα προβλέπεται η παρουσία ασθενοφόρου επανδρωμένου με διασώστες και ιατρό, καθόλη τη διάρκεια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7-15 Σεπτεμβρίου 2019), από τις 10 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ το Σαββατοκύριακο και από τις 4 μετά το μεσημέρι ώς τις 10 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ακόμη, θα παρέχονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από εφημερεύοντες ιατρούς (παθολόγο, γενικό χειρούργο, ορθοπεδικό, καρδιολόγο και γυναικολόγο) του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή στις εγκαταστάσεις του).

Οι διαγνωστικές εξετάσεις θα είναι δωρεάν έως του ποσού των 300 ευρώ ανά περιστατικό (εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή), ενώ σε περίπτωση που οι διαγνωστικές εξετάσεις υπερβούν το προαναφερόμενο ποσό, τότε παρέχεται έκπτωση 50%. Επιπλέον, σε περίπτωση νοσηλείας, μετά από διακομιδή, μέχρι το ποσό των 500 ευρώ είναι δωρεάν και η χρέωση του υπολοίπου ποσού, εάν υπάρξει, γίνεται με έκπτωση 30%.

Επίσης, η ΔΕΘ-Helexpo έχοντας τη μόνιμη συνεργασία με τη «Νοσοκόμα στο Σπίτι», ενισχύεται με την υποστήριξη του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, ώστε ο χώρος της 84ης ΔΕΘ να έχει πλήρη κάλυψη όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών υγείας και πρώτων βοηθειών.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading