ΔΕΘ: Συμμετοχή ελληνικής εταιρίας Αν.Πηγ.Ενέργειας

H νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης θα δώσει το «παρών» στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μέσω της ECO SUN, εταιρείας που αποτελεί πάροχο ολοκληρωμένων συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. 

Η ελληνική εταιρεία θα πάρει μέρος για 3η διαδοχική χρονιά και οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά οχήματα πόλης ecocar, καθώς και το ecocar pick up και ecocar van, τους νέους καθημερινούς συνεργάτες του κάθε επαγγελματία.

propoli

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν τους πρωτοποριακούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς φόρτισης και στάθμευσης οχημάτων, οι οποίοι κατασκευάζονται και υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από την ECO SUN. Θα μπορούν, επίσης, να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα, τις εξελίξεις και τις επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς επίσης να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρίας για ενεργειακά και τεχνικά θέματα που αφορούν τις ενεργειακές κοινότητες, τους διαγωνισμούς ΡΑΕ, νέα φωτοβολταϊκά πάρκα, αυτοπαραγωγή (Net-Metering), αυτόνομα συστήματα, συστήματα backup, αντλίες θερμότητας και γενικά ό,τι αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και με την απόκτηση ενός νέου ecocar, θα προσφέρεται ως δώρο ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 800 ευρώ.
Κ.Π.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading