ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν τραυματίες επιβαίνοντες ταχυπλόου

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκαν οι δύο επιβαίνοντες ταχυπλόου που προσέκρουσε χθες σε βραχώδη ακτή της Σερίφου.

Συγκεκριμένα, νοσηλεύονται ένας 70χρονος και μία 51χρονη ημεδαπή, που τραυματίστηκαν χθες ελαφρά όταν το ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν, προσέκρουσε σε βραχώδη περιοχή στον όρμο Άγιου Σώστη ανατολικά της Σερίφου.

propoli

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού όπου παρέλαβε τους δύο επιβαίνοντες του ταχύπλοου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο του νομού Αττικής.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σερίφου, ενώ στην περιοχή του ατυχήματος τοποθετήθηκε προληπτικά πλωτό φράγμα για την αποφυγή τυχόν ρύπανσης.

Πέθανε ο 45χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του ”BLUE STAR CHIOS”

Έχασε τελικά τη ζωή του ο 45χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του “BLUE STAR CHIOS”, που κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγραμματισμένου δρομολογίου του πλοίου (Πειραιάς – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Σύμη – Ρόδος – Κάρπαθος – Κάσος), έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί. Το πλοίο, μετά το συμβάν πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι του Σύρου.

Ο 45χρονος Β μάγειρας του πλοίου που παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε επίσης:

Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές

Loading