Αδιανόητη πρακτική Έλληνα εργοδότη: Έβαζε τους εργαζομένους του να κάνουν push ups

Είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μία απαράδεκτη τακτική Έλληνα εργοδότη προς τους εργαζομένους του αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega.


Πειθαρχία λόχου και στρατιωτικούς βαθμούς φέρεται να επέβαλε εργοδότης προς τους εργαζομένους του σε ελληνική εταιρεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εν λόγω επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες η πρακτική του εργοδότη δεν σταμάταγε στην επιβολή βαθμών αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν push ups.

Πτυχία για αθλήματα


Όπως όλα δείχνουν οι πρακτικές του επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι» καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: megatv.com

Δείτε επίσης: N. Δένδιας: Συνάντηση αύριο με τον Αναπληρωτή ΠΘ και ΥΠΕΞ της Ιταλίας

Loading