Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ εκφράζει την ικανοποίησή του στη Λίβερπουλ, παρά τις φήμες για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διάφορες φήμες έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα, συνδέοντας τον Αλέξις ΜακΆλιστερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σχεδιάζει να ενισχυθεί σημαντικά, κυρίως στη μεσαία γραμμή και την άμυνα, ενόψει του καλοκαιριού. Ο Αργεντινός μέσος σχολίασε αυτές τις φήμες, δηλώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι ενημερώνεται για τα νέα, αισθάνεται ικανοποιημένος στη Λίβερπουλ και δεν θεωρεί αναγκαίο να μιλήσει με άλλες ομάδες.
Διαβάζω τις φήμες και τα νέα φτάνουν σε μένα, αλλά το σημαντικό είναι το παρόν. Είμαι καλά στη Λίβερπουλ, σέβομαι πολύ τον σύλλογο και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να μιλήσω για άλλες ομάδες. Είμαι αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ.
Στο μεταξύ, προέκυψε διαμάχη ανάμεσα στον ΜακΆλιστερ και τον Κρίστιαν Ρομέρο στα social media, μετά από ανάρτηση του τελευταίου που πανηγύριζε τη νίκη της Τότεναμ. Ο ΜακΆλιστερ αντέτεινε ότι είναι λογικό όταν παίζεις με 12, εννοώντας την αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το γκολ του Ντίαζ. Ο Ρομέρο δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση και αντέτεινε ότι πήγαινε τώρα σπίτι σου να κλάψεις.
Ο στόπερ των σπιρουνιών δεν θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη διαμάχη.
Πηγή περιεχομένου: in.gr