Η τρίτη σεζόν του And Just Like That αναμένεται να προκαλέσει νέες συζητήσεις από την πρεμιέρα της στις 29 Μαΐου. Το επίσημο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του And Just Like That της Max έχει κυκλοφορήσει και η πρεμιέρα της αναμένεται στις 29 Μαΐου στην πλατφόρμα streaming. Κατά την τελευταία εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο στο And Just Like That, οι τηλεθεατές την είδαν να παραγγέλνει ένα Cosmopolitan σε παραλία στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του φινάλε της δεύτερης σεζόν, το οποίο προβλήθηκε τον Αύγουστο του 2023.
Σήμερα, η Max επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της τρίτης σεζόν και παρουσίασε την πρώτη ματιά στη νέα της ενότητα: Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, η Κάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από το εμβληματικό διαμέρισμά της στο Upper East Side, στο οποίο είχε ζήσει κατά τη διάρκεια του Sex and the City και είχε επιστρέψει στην πρώτη σεζόν του And Just Like That μετά τον θάνατο του συζύγου της, Big (Κρις Νορθ). Πριν μετακομίσει στο Gramercy Park, η Κάρι διοργάνωσε ένα τελευταίο δείπνο στο διαμέρισμα, αποχαιρετώντας προσωρινά τον Έινταν (Τζον Κορμπέτ), ο οποίος είχε ζητήσει να τον περιμένει για πέντε χρόνια προκειμένου να φροντίσει τα παιδιά του στη Βιρτζίνια.
Στην τρίτη σεζόν, η Μιράντα (Σίνθια Νίξον) βρήκε νέα δουλειά στο Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ η Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) αποφάσισε να επιστρέψει στην αγορά εργασίας, βρίσκοντας εργασία σε γκαλερί τέχνης, καθώς τα παιδιά της είναι πλέον πιο αυτάρκη.
Ωστόσο, το καστ του And Just Like That θα έχει κάποιες αλλαγές στην επερχόμενη σεζόν. Η Κάρεν Πίτμαν, η οποία υποδυόταν την καθηγήτρια και φίλη της Μιράντα, Νία Γουάλας, έχει αποχωρήσει από τη σειρά για λόγους προγραμματισμού, όπως και η Σάρα Ραμίρες, σύμφωνα με το Variety τον Φεβρουάριο του 2024.
Σίγουρα, η 3η σεζόν του And Just Like That θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, όπως έκανε από την πρεμιέρα της στο Max στα τέλη του 2021.
*Πηγή: Variety
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr