Αντρέ Όρτα: Επιστροφή σε σπίτι – Η ατμόσφαιρα του γηπέδου μου είχε λείψει

Αντρέ Όρτα: Επιστροφή σε σπίτι – Η ατμόσφαιρα του γηπέδου μου είχε λείψει

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό και ο Αντρέ Όρτα μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επιστροφή του. Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στη λήξη του αγώνα, ο Αντρέ Όρτα αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας τη σημασία της νοοτροπίας και της ατμόσφαιρας που υπάρχει στο γήπεδο.

Νιώθω χαρούμενος, μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα αυτού του γηπέδου. Ο Όρτα επεσήμανε την αίσθηση του σπιτιού που βιώνει στην ομάδα, δηλώνοντας: Για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι σαν να γύρισα σπίτι. Ανέφερε επίσης ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές και η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος για να διατηρεί θετικά αποτελέσματα, κάτι που επιβεβαίωσε με τη χθεσινή εμφάνιση.

Όσον αφορά την επιτυχία της ομάδας φέτος, ο Όρτα εξέφρασε τη σιγουριά του, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός με αυτή τη νοοτροπία μπορεί να συνεχίζει να μην χάνει. Ο στόχος είναι να επανακατακτηθεί το πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας την κληρονομιά του συλλόγου και την αναγκαιότητα να τερματίσει η πορεία δίχως τίτλο.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play