Ο Ίγκνας Μπραζντέικις εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό και μιλά για το μέλλον του. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις εξέφρασε τις καλύτερες εντυπώσεις του σχετικά με τη θητεία του στον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στα θετικά που αποκόμισε από την ομάδα των Ερυθρόλευκων. Είμαι ευγνώμον για αυτή την εμπειρία, δήλωσε ο Λιθουανός φόργουορντ, ο οποίος αφού σχολίασε το παιχνίδι με την Παρί, τόνισε ότι έμαθε πολλά κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Πειραιά.
Εστιάζοντας στη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Παρί, ο Μπραζντέικις ανέφερε: Νιώθω ότι είχαν περισσότερη ενέργεια από εμάς και υπογράμμισε τη σημασία της πίεσης και της έντασης που κατέφεραν στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία οδήγησε σε μια εντυπωσιακή ανατροπή.
Ο παίκτης, που συνεχίζει την καριέρα του στην Ζαλγκίρις Κάουνας, ανέφερε επίσης ότι η εκπαίδευση και η νοοτροπία των πιο έμπειρων παικτών του Ολυμπιακού τον ενέπνευσαν να βελτιωθεί. Έμαθα τον τρόπο που οι μεγαλύτεροι φροντίζουν το σώμα τους, δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την αξία της νικηφόρας κουλτούρας που χαρακτήριζε την ομάδα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr