Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τη Σκωτία στη ρεβάνς των πλέι οφ του Nations League χωρίς τον Μανώλη Σιώπη. Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να επιτύχει θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Nations League, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 από τη Σκωτία. Η ελληνική ομάδα έχει τώρα την ευκαιρία να αντιστρέψει την κατάσταση την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στο Χάμπντεν Παρκ, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην LEAGUE A της διοργάνωσης.
Ωστόσο, η Εθνική θα αγωνιστεί χωρίς τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω κίτρινης κάρτας που δέχθηκε στο 64ο λεπτό. Ο διεθνής μέσος ήταν ήδη στο όριο των καρτών πριν από τον αγώνα, γεγονός που επισημαίνει την ανάγκη για προσοχή από τους παίκτες.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του και άλλους βασικούς παίκτες όπως οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στην αναμέτρηση αυτή.
Ο Παυλίδης δήλωσε ότι η ομάδα τους κόστισε το α’ ημίχρονο, καθώς στο β’ ανέδειξαν βελτιωμένη εικόνα. «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα πρώτα λεπτά για να έχουμε μια καλύτερη αρχή στο παιχνίδι. Πρέπει να αποδείξουμε από την αρχή ότι είμαστε καλή ομάδα,» ανέφερε ο Παυλίδης.
Η ατμόσφαιρα στην ομάδα παραμένει θετική, καθώς όλοι οι παίκτες προσπαθούν να υποστηρίξουν τους νεότερους. «Έχουμε την ποιότητα για να πετύχουμε κάτι καλό, αλλά αυτό χρειάζεται πράξη και όχι λόγια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του,» πρόσθεσε.
Πηγή περιεχομένου: in.gr