Αναλύουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Ουζουνίδης στον Άρη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν αύριο (21/4) στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αυτή η επιστροφή έρχεται μετά από ένα τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει δύο σοβαρά προβλήματα απουσιών.
Ο Ουγκο Μάγιο, ο δεξιός μπακ της ομάδας, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ τις επόμενες ημέρες. Η συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο θεωρείται σίγουρα αμφίβολη. Παράλληλα, ο Κλέιτον Ντιαντί έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σενεγάλης για το Κύπελλο Εθνών, που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού και θα απουσιάσει από το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δέκα ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο. Οι κιτρινόμαυροι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, προτού στραφούν στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Στην τρέχουσα φάση, μόνο για τον Νταρίντα έχει υπάρξει δημόσια τοποθέτηση σχετικά με την παραμονή του.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ, οι οποίες θα ληφθούν μετά τη λήξη των υποχρεώσεων του Άρη στα πλέι οφ. Τέλος, οι Σιφουέντες και Σπίκιτς αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού και υπάρχει ρήτρα αγοράς για την απόκτηση των δικαιωμάτων τους.
Πηγή περιεχομένου: in.gr