O Snoop Dogg απαντά στην κριτική μετά την εμφάνισή του στο Crypto Ball, δηλώνοντας την ταυτότητά του και την αγάπη του. Ο Snoop Dogg, γνωστός ράπερ και τηλεοπτικός παρουσιαστής, αντέτεινε σε όσους τον επικρίνουν μετά την εμφάνισή του σε εκδήλωση προς τιμήν της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ για τη δεύτερη θητεία του προεδρίας. Αν και στο παρελθόν είχε εκφράσει την αντίθεσή του στον Τραμπ, τώρα δείχνει μια διαφορετική στάση. Όπως δήλωσε σε ένα βίντεο στο Instagram, «Είναι Κυριακή και έχω το ευαγγέλιο στην καρδιά μου. Σε όλο το μίσος θα απαντήσω με αγάπη, γιατί αγαπώ πάρα πολύ».
Ο ράπερ τόνισε την αυτοπεποίθηση του λέγοντας: «Είμαι συγκροτημένος. Ακόμα ένας μαύρος άντρας. Εξακολουθώ να είμαι 100% μαύρος και τα δίνω όλα μέχρι τελευταίας ρανίδας σωτηρίας». Ωστόσο, ο Snoop Dogg δεν δίστασε να εκφράσει και την έντονη δυσαρέσκειά του για κάποιες κριτικές, χρησιμοποιώντας σφοδρή γλώσσα.
Σημαντική είναι η αλλαγή στάσης του Snoop Dogg, ο οποίος σε μια πρόσφατη συνέντευξη το 2024 ανέφερε ότι «δεν του έχει κάνει τίποτα κακό» ο Τραμπ, προσθέτοντας πως έχει κάνει σπουδαία πράγματα για τον ίδιο. Η αλλαγή του τόνου του Snoop ήρθε μετά τη χάρη που έδωσε ο Τραμπ στον συνιδρυτή της Death Row Records.
Πηγή περιεχομένου: in.gr