Έως τις 9/3 οι αιτήσεις για τις 8.166 θέσεις εργασίας στους ΟΤΑ

Έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 14:00, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) για την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά 8.166 θέσεις εργασίας στους ΟΤΑ.

Οι συγκεκριμένες θέσεις αφορούν τακτικό προσωπικό και προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τις θέσεις εργασίας

Η εν λόγω παράταση κρίθηκε αναγκαία, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από υποψηφίους εκπαιδευτικής κατηγορίας ΔΕ. Ενδεικτικά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έως τις 14:30 της Τρίτης (6/3), είχαν υποβληθεί περισσότερες από 27.500 αιτήσεις, ενώ βρίσκονταν υπό επεξεργασία περισσότερες από 28.000 αιτήσεις.

Η συμμετοχή ολοκληρώνεται για τους υποψήφιους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018.