Αμαρτίες παιδιών παιδεύουν τελικά τους γονείς!

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι αμαρτίες γονέων παιδεύουν τα παιδιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, οι «αμαρτίες» μιας 17χρονης έβαλαν σε μεγάλους μπελάδες τον πατέρα της καθώς ο 40χρονος συνελήφθη για παραμέληση ανήλικου τέκνου και τη μη παρεμπόδισή του στην τέλεση αξιόποινης πράξης. Προηγουμένως, η ανήλικη συνελήφθη στο λιμάνι της Σαλαμίνας μαζί με έναν 18χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν οκτώ πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 32 γραμμαρίων.

Ο 40χρονος συνελήφθη από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τομέα Ανάκρισης και Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στο οικείο λιμενικό κατάστημα όπου προσήλθε ο ίδιος αυτοβούλως.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η 17χρονη και ο 18χρονος εντοπίστηκαν δίπλα σε Ι.Χ.Ε. όχημα όπου επέβαιναν δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 17 και 24 ετών και στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκαν τρεις μεγάλες σακούλες που περιείχαν χίλια τριακόσια εξήντα συνολικά λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και πενήντα συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) η καθεμία χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Να αναφερθεί ότι οι αλλοδαποί έχουν συλληφθεί από στελέχη του Γ΄Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.