«Ανασχηματισμό-παρωδία» βλέπει η ΛΑΕ

Για «ανασχηματισμό-παρωδία σε μια καταρρέουσα κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια» κάνει λόγο η ΛΑΕ, στο σχόλιο της για τις αλλαγές στην κυβερνητική δομή.

«Κανένας ανασχηματισμός δεν θα μπορούσε να δώσει φιλί ζωής σε μια καταρρέουσα μνημονιακή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που έχει ταυτόχρονα ως ταυτοτικά της στοιχεία το ψέμα, την αναξιοπιστία και την ακραία υποτελή και εθελόδουλη στάση του Τσίπρα» σημειώνει σχετικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Και συνεχίζει: «Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να δώσει ανάσα στην κυβέρνηση ο ανασχηματισμός-παρωδία που ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας και ο οποίος το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν έχει κανένα μέλλον και πνέει τα λοίσθια. Οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης θα έχουν μόνο λίγους μήνες παραμονής και θητείας στην καρέκλα τους».

Προβλέπει «μεγάλη δημοκρατική ανατροπή»

Ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΛΑΕ προβλέπει μάλιστα μια «μεγάλη δημοκρατική ανατροπή» που κυοφορείται μέσα από τις ζυμώσεις της κοινωνίας στην ελληνική πολιτική ζωή. «Όλο το παρακμασμένο και πολιτικά διεφθαρμένο μνημονιακό σύστημα της χώρας χρειάζεται πέταγμα στον κάλαθο των πολιτικών απορριμάτων. Και αυτό δεν πρόκειται να αργήσει να γίνει από τους πολίτες, όσο και αν η κοινωνία μοιάζει προσωρινά βυθισμένη στον καναπέ της» καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ.